Carp Cro Baita Pelete 8mm/1kg

4,50

Napomena

Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
Kategorije: , , , SKU: N/A Oznaka:

Opis

PELETE SA DODATKOM GLM-a

Pelete uz dodatak GLM. Svi znamo koliko i kako šarani reagiraju na GLM. Idealne za korištenje same ili u kombinaciji sa ostalim partiklom te u svim stiki i metod miksevima.. Preporučamo preliti palete sa GLM liquid i ostaviti 24 sata prije korištenja.

PELETE SA DODATKOM KONOPLJE

Šarani obožavaju konoplju pa im je dodavanjem konoplje u pelete povećana atraktivnost. Mogu se koristiti same ili u svim oblicima PVA materijala, metod miksevima ili dodavanjem u partikl.Odlično ih je zaliti uljem od konoplje i ostaviti 24 sata prije upotrebe za toplijih mjeseci.

PELETE SA DODATKOM KRILLA

Krill je izvrstan sastojak za izradu boili, bogat proteinima, specifičnog mirisa i okusa kojeg ribe obožavaju. Sada vam ga nudimo u peletama koje su izvrstan odabir kao prihrana za šarane ali i sve ostale vrste riba. Preporučamo ih koristiti u hladnijem dijelu godine, pogotovo u pva materijalima.

PELETE SA DODATKOM ROBIN REDA

Legendarni sastojak odgovoran za ulove velikog broja šarana diljem svijeta sada kao dodatak peletama. Odlične pelete pogodne za korištenje same ili u kombinaciji sa ostalim partiklom. Potiću ribu na hranjenje i njeno zadržavanje u našem području. Izvrsne za korištenje u PVA vrećicama i stikovima. Preljevanjem tekućim krillom podižete ih na novu dimenziju. Pogodne za cijelu godinu.

Dodatne informacije

Veličina

8mm

Aroma

GLM, HEMP, KRILL, ROBIN RED

Pakiranje

1kg