UVJETI PRODAJE

Ovim uvjetima utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. RIBOLOVNI CENTAR Internet stranice mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, sukladno sljedećim uvjetima i pravilima.
Trgovac je RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je trgovcu i izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektroničkog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u konvertibilnim markama, uključujući PDV.
Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima i eurima.
Roba se naručuje elektroničkim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u Košaricu.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online putem kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

2. Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

3. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe a plaća se dostavljaču.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja, kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposlenom kompanije koja vrši dostavu). Trgovac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, trgovac ima pravo zatražiti nadoknadu svih troškova povezanih s isporukom.
Trgovac se obvezuje poslati pošiljku kupcu čim primi potvrdu odobrene online transakcije. Nakon primitka te potvrde, trgovac će poslati pošiljku u roku od 5 (pet) radnih dana.
Nakon što dostavljač (kompanija koja obavlja dostavu) preuzme pošiljku od trgovca, trgovac više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi s daljnjom manipulacijom i isporukom robe.
Ako kupac umjesto dostave odabere opciju preuzimanja proizvoda, trgovac se obvezuje poslati obavijest isključivo putem elektroničke pošte kupcu, s poveznicama za preuzimanje i uputama. Nakon primitka elektroničke pošte (obavijesti o preuzimanju), kupac može odmah pristupiti preuzimanju proizvoda.

REKLAMACIJE

Trgovac se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara opisu proizvoda navedenom na www.ribolovnicentar.hr. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovu karakteristiku. U slučaju tehničke neispravnosti audio zapisa koji su pohranjeni na nosaču zvuka, trgovac preuzima potpunu odgovornost. U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod unutar 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehničku neispravnost, kupac je dužan putem pošte s dostavnicom vratiti tehnički neispravan nosač zvuka. Nakon toga će trgovac u roku od 3 (tri) radna dana poslati zamjenski proizvod, bez dodatnih troškova. U tom slučaju kupac nema pravo na povrat novca, već samo na zamjenski proizvod. Trgovac nije odgovoran za eventualna oštećenja i druge obveze koje su u nadležnosti dostavljača (tvrtka koja obavlja dostavu proizvoda). Ako kupac odabere opciju preuzimanja proizvoda i ne može to učiniti zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru trgovca, trgovac će poslati novu mogućnost preuzimanja putem elektroničke pošte, bez dodatnih troškova za kupca. Ako kupac ni tada ne može preuzeti proizvod zbog tehničkih problema na serveru trgovca koji nisu uzrokovani od strane trgovca, već od strane kupca, operatera ili treće strane, trgovac nije odgovoran i nije dužan omogućiti preuzimanje ili dostavu proizvoda bez nadoplate. Kupac mora preuzeti proizvod u roku od 5 (pet) radnih dana. Nakon isteka tog roka, unatoč izvršenoj uplati, kupac više neće moći preuzeti proizvod niti će imati pravo na reklamaciju.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava izdavača i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su zadržana.
Izdavač je RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristiti za radio emitiranje niti prodavati proizvode trgovca niti bilo koji dio tih proizvoda.

 

OPĆENITO

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primjenjivat će se na korištenje stranice www.ribolovnicentar.hr. Kupac je odgovoran za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje pruža www.ribolovnicentar.hr ne uključuju troškove povezane s korištenjem računalne opreme i usluga za pristup našim stranicama. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, nije odgovoran za troškove telefona, internetskog prometa ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati. Unatoč nastojanjima da pružimo najbolju moguću uslugu, ne možemo jamčiti da će usluge na stranici www.ribolovnicentar.hr udovoljiti vašim potrebama ili da će biti besprijekorne.