Izjava RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić. o zaštiti osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka naših korisnika poseban je interes naše tvrtke. Sve aktivnosti RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić na Internetu zadovoljavaju europske propise (EU Direktiva 95/46/EC,2002,58/Ec i Međunarodni sporazum ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i državne zakone koji su na snazi u zemljama srednje i istočne Europe. U Republici Hrvatskoj pridržavamo se i Zakona o zaštiti osobnih podataka (N.N.103/03.). RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić pridržava se Zaštite privatnosti pri dobivanju podataka.

  • Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke.
  • Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti nekoj trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
  • Nećemo Vam slati elektronske poruke ili obavijesti ukoliko niste dali privolu, osim u slučaju elektronskih transakcija.

Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, e-mail adresa ili adresa stanovanja. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date dopuštenje naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u našim nagradnim igrama.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama, ili u svrhu komunikacije s Vama. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu) te ponekad financijske informacije (broj kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja). Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje kupčevih narudžbi. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere narudžbe/podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Povremeno se na Internet stranicama korisnici pozivaju na sudjelovanje u raznim anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (e-mail adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić su obvezni poštovati povjerljivost Vaših podataka i podliježu sporazumu o razotkrivanju osobnih podataka.

Sloboda izbora

Osobne informacije koje dajete RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić kontrolirate sami. Ukoliko odlučite da ne želite dati svoje podatke RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić nećete moći pristupiti nekim područjima na našim internetskim stranicama. Korisnici koji žele povući suglasnost za kontaktiranje mogu to učiniti klikom na posebno istaknuti link odjave koji se nalazi u svakoj elektronskoj obavijesti koju primaju ili slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu: info@ribolovnicentar.hr
Kod povlačenja suglasnosti za kontaktiranje slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu morate poslati kontakt informacije i točnu e-mail adresu koja se odjavljuje (u slučaju da imate više od jedne e-mail adrese, obavezno navedite koju odjavljujete ili to učinite za sve e-mail adrese).

Ako se Vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu: info@ribolovnicentar.hr

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)

Kada dođete na internetske stranice RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić, automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali). Te informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Cookies („Kolačići“)

„Cookies“ („kolačići“) su male datoteke koje su privremeno pohranjene na Vaš tvrdi disk, tako da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić koristi ih isključivo zbog prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

Sigurnost

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i ne dozvoljenog pristupa, kao i od ne dozvoljenog razotkrivanja.

Maloljetnici

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić savjetuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu kako sigurno i odgovorno koristiti svoje osobne podatke na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke na Internet RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić. bez dopuštenja roditelja ili staratelja. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić nikada neće namjerno prikupiti podatke od maloljetnika i iskoristiti ih na bilo koji način, ili ih otkriti trećoj osobi bez dopuštenja osim ako zakon nalaže drugačije.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić zahtijeva da maloljetnici ne kupuju niti sudjeluju u drugim pravnim poslovima u odnosu na naše proizvode i usluge bez suglasnosti roditelja ili zakonskog skrbnika i ne želi primati osobne informacije direktno od maloljetnika, no ponekad ne može odrediti dob osoba koje u takvim poslovima sudjeluju ili daju osobne podatke. Ako nam maloljetnik (po propisima pozitivnih zakona) ipak dostavi osobne podatke bez pristanka roditelja ili zakonskog staratelja, molimo roditelje ili staratelje da nas o tome obavijeste da bismo uklonili te informacije.

Veze prema ostalim Internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić  kao i na elektronske obavijesti i na www.ribolovnicentar.hr početnu stranicu koju održava RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić. Internet stranice na ovoj početnoj stranici mogu sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar ili izvan RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanićna koje se ne odnosi ova izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napuštate neku od Internet stranica RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić, molimo vas da pročitate izjave o privatnosti na svakoj Internet stranici koja prikuplja osobne podatke.

Pravo na informacije

Ako imate pitanja u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno kontaktirajte našeg predstavnika za zaštitu privatnosti putem e-maila na: info@ribolovnicentar.hr

Na Vaš zahtjev brzo ćete dobiti informacije – pismeno i u skladu sa zakonom – o tome koji su Vaši osobni podaci, ako uopće jesu, prikupljeni za vrijeme Vašeg posjeta Internet stranicama RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić

Obavijest o promjenama

Bilo kakve promjene u vezi naše politike zaštite osobnih podataka bit će objavljene u izjavi o zaštiti osobnih podataka, na našim Internet stranicama i na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno.