** ** ** Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

 

Vaši podaci su sigurni i zaštićeni pomoću TLS enkripcije. Stranice za online plaćanje osigurane su putem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je proces šifriranja podataka kako bi se spriječio neovlašten pristup tokom njihovog prijenosa.
Ovo omogućuje siguran prijenos informacija i sprječava neovlašteni pristup podacima tokom komunikacije između vašeg računala i WebPay usluge, te obrnuto.
WebPay usluga i financijske institucije razmjenjuju podatke putem virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema sigurnosnom standardu PCI DSS Level 1, koji je propisan pravilima Visa i Mastercard.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

* * * * Creditcard purchase security statement

 

Confidentiality of your information is protected and secured by using TLS encryption. Pages for web payment are secured by using Secure Socket Layer (SSL) protocol with 128-bit data encryption. SSL encryption is a data coding procedure for prevention of unauthorized access during data transfer. This enables a secure data transfer and prevents unauthorized data access during communication between user and Monri WebPay Payment Gateway and vice versa. Monri WebPay Payment Gateway and financial institutions exchange data by using their virtual private network (VPN) which is also protected from unauthorized access. Monri Payments is PCI DSS Level 1 certified payment service provider. Credit card numbers are not stored by Merchant and are not available to unauthorized personnel.

 

Uvjeti korištenja internet stranice RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić na adresi www.ribolovnicentar.hr

Uvjeti korištenja internet stranice RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić na adresi www.ribolovnicentar.hr
Web stranicu www.ribolovnicentar.hr pokrenuo je i uređuje RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić (dalje u tekstu: Ribolovni Centar Stupnik ili mi).

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu info@ribolovnicentar.hr

Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja www.ribolovnicentar.hr Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici www.ribolovnicentar.hr Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) www.ribolovnicentar.hr neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti (a i može biti prema autonomnoj odluci www.ribolovnicentar.hr) isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal www.ribolovnicentar.hr jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić cjelokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpio.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić se odriče svake odgovornosti vezane na Materijale dostavljene od strane trećih osoba.

Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja drugih Internet stranica niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe drugih Internet stranica.

Kolačići
Web stranice www.ribolovnicentar.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.ribolovnicentar.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama i automatski istječe kada korisnik zatvori svoj web preglednik. Sesijski kolačić korisniku omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.ribolovnicentar.hr, a društveni kolačić omogućuje korisniku i da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama. Osim toga, web stranice www.ribolovnicentar.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.ribolovnicentar.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Korisnik web stranica www.ribolovnicentar.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.ribolovnicentar.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.ribolovnicentar.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Internet trgovina
Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske.

Prodavatelj je RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić, a kupac je posjetitelj ovih stranica, punoljetna i poslovno sposobna osoba, koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem Kreditne ili debitne kartice, PayPala, općom uplatnicom / bankovnom doznakom/ e-bankingom ili pouzećem.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Narudžbom artikala kupac prihvaća uvjete poslovanja navedene na ovim stranicama. Molimo Vas da svoje eventualno neslaganje s uvjetima, bilo u cijelosti ili djelomice, u pisanom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na e-mail: info@ribolovnicentar.hr ili na adresu prodavatelja.Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014). Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Mentalni Trening Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

www.RibolovniCentar.hr Internet stranice mogu se koristiti i svi sadržaji pregledavati za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uvjetima korištenja.

Usluge koje Vam pruža RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić putem Internet trgovine ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/ pretraživanja web stranica. RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta. Sve promjene objaviti će na ovim web stranicama.

Intelektualno vlasništvo
RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić uložit će razuman napor kako bi se na njegovim web stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.

Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove web stranice, izrijekom prihvaćaju obeštetiti RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem materijala s web stranica od strane istog korisnika, uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

Zaštita osobnih podataka
Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno, pohranit ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko ustreba poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe.

Vaši podaci neće biti korišteni da bi Vam se slali promotivni materijali osim ukoliko tako sami ne naznačite prijavom za primanje newslettera.

Uvjeti prodaje i dostava
Prodaja se može izvršiti putem internet trgovine www.ribolovnicentar.hr, telefonskim putem ili e-mailom. Cijene su maloprodajne i izražene u kunama.

Dostavu vršimo putem Hrvatske Pošte tj. HP na naznačenu adresu isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Slanje i dostava pošiljke izvan Republike Hrvatske nije moguća.

Isporuka robe ovisi o načinu plaćanja. Načini plaćanja su otkupninom prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na žiro račun, plaćanjem kreditnom ili debitnom karticom ili PayPalom. U slučaju odabira plaćanja otkupninom kod preuzimanja robe odnosno pouzećem, roba je spremna za isporuku po primitku Vaše narudžbe. U slučaju odabira plaćanja u banci ili pošti te odabirom plaćanja putem Internet bankarstva, roba je spremna za isporuku po primitku Vaše uplate na naš račun. Prilikom plaćanja otkupninom u tijeku preuzimanja pošiljke, korisnik je dužan preuzeti pošiljku.

Kako bi proizvod stigao na adresu kupca sigurnim putem i bio sigurno uručen, prijevozniku možemo dati broj telefona kupca kako bi mogao kontaktirati ukoliko kupac nije kod kuće odnosno nije na adresi koju je naveo. Na taj način želimo izbjeći procese vraćanja pošiljke.

Pakiranje proizvoda se obavlja tako da tijekom bilo kakve manipulacije i prijevoza proizvoda proizvod ostane neoštećen i kupcu se dostavlja ispravan. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke pregledati pošiljku i ukoliko primijeti određena oštećenja ili drugi nedostatak proizvoda, dužan je odmah po primitku pošiljke prijaviti dostavljaču te obavijestiti RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić.

Ako kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili bilo kakvu obavijest o isporuci robe, kupac treba obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele određene radnje, pronašla pošiljka te kako bi se kupcu poslala nova pošiljka odnosno zamjenska. Ukoliko je naručena roba od stranke kupca ispravna i neoštećena, a kupac ju ne želi primiti, prodavatelj ima pravo tražiti nadoknadu svih troškova od kupaca koji su vezani za isporuku proizvoda. Rok isporuke je ovisan o vrsti naručenog artikla. Za svaki pojedinačni artikl naznačeno je vrijeme dostave. U slučaju da kupac naruči više artikala, a vrijeme dostave jednog od artikala je dulje, vrijeme dostave će biti u periodu artikla sa duljim vremenom dostave. U rok isporuke se ne ubrajaju subote, nedjelje i blagdani.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.ribolovnicentar.hr

Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@ribolovnicentar.hr

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić će u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke Hrvatske Pošte tj. HP. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara, takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@ribolovnicentar.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, RIBOLOVNI CENTAR, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Sanja Bratanić će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Potrošač mora snositi samo izravne troškove povrata robe, osim ako je trgovac pristao snositi te troškove ili ako je trgovac propustio obavijestiti potrošača o tome da je dužan snositi te troškove.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora
Vašu narudžbu, sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), možete otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, proizvod ćemo preuzeti natrag (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača) ili ga zamijeniti. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke Hrvatske Pošte tj. HP.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje u posjed vraćene robe. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.